Waarom een weddingplanner?

19 Januari 2021

 

Laten we allereerst beginnen met het feit dat een Weddingplanner jullie enorm veel tijd gaat besparen. Nu ik zelf Weddingplanner ben weet ik één ding zeker en dat is dat ik later niet mijn eigen bruiloft ga plannen ;). Er komt veel meer bij het plannen van een bruiloft kijken dan jullie misschien in eerste instantie hadden verwacht. Ik heb daarom 5 voordelen op een rij gezet waarom jullie moeten kiezen voor een Weddingplanner.

 

Een weddingplanner bespaart jullie geld

In eerste instantie zal je misschien denken dat een weddingplanner veel geld kost. Het tegendeel is juist waar! Doordat wij de juiste connecties hebben kunnen wij onderhandelen over de beste prijs voor jullie. Daarnaast een leuk weetje is dat wij als weddingplanners korting kunnen krijgen op bepaalde diensten of producten. De kortingen die jullie zelf niet kunnen krijgen! Uiteindelijk is het zo dat tijd geld is, een weddingplanner lijkt dus duur maar uiteindelijk verdien je het dubbel en dwars terug.

 

De leukste leveranciers voor je bruiloft

Zoals hierboven al even genoemd kennen wij als weddingplanner de leukste en beste leveranciers. Wij kunnen een goede selectie maken, passend bij jullie wensen en eisen voor de bruiloft.

 

Een weddingplanner vergeet niks

Als weddingplanner werk ik met een gestructureerd planningssysteem waar elk punt binnen een bruiloft aan bod komt, zo zal ik nooit wat vergeten. De meeste bruiden hebben stress over of alles wel geregeld was voor de trouwdag. Denk hierbij aan dingen zoals: ‘’hoe verloopt de dag precies? Heb ik genoeg tijd om van A naar B te gaan?’’. Door de vele ervaring kunnen wij je dan met een gerust hart verzekeren dat echt alles geregeld is!

 

Zorgeloos genieten op je trouwdag of erna

Op de trouwdag leidt de weddingplanner alles in goede banen. Het is voor mij belangrijk dat jullie ten alle tijden zorgeloos kunnen genieten en nergens over na hoeven te denken! Opeens een lekke band met de trouwauto? I’ve got you covered ;). Ook na de bruiloft zal ik voor jullie klaar staan. Ik zorg ervoor dat de cadeautjes veilig bij jullie thuiskomen maar ook dat er cadeautjes klaar staan voor de gasten!

 

Jullie vrienden en/of familie kunnen ook zorgeloos genieten van de trouwdag

Last but not least; ook jullie vrienden en familie kunnen zorgeloos genieten van de trouwdag! In Nederland kiezen koppels er vaak voor om iemand van de vriendengroep of familie de taak als ceremoniemeester te geven. Dit kan zorgen voor veel stress en het plezier op de dag zelf wegnemen. Als weddingplanner neem ik op de dag zelf de taak van ceremoniemeester op me. Want laten we eerlijk wezen, zijn je vrienden en familie niet een stuk beter in feesten met jullie dan in organiseren? 😉

 

Liefs,

Laura