Over Laura

Ik ben Laura Gaasbeek, gediplomeerd wedding planner en eigenaresse van Infinity Weddings. Van kleins af aan ben ik geïntrigeerd door bruiloften; elke dag een aflevering van Say Yes to the Dress tot eindeloos trouwfilms kijken op Youtube. Ik vind een dag waarop de liefde tussen twee mensen centraal staat zó bijzonder en mooi.   

Ik geniet van de kleinste dingen, gezellig theedrinken met vriendinnen tot aan een gezellig avondje uit eten. Ik vind het heerlijk om te shoppen, maar ook om de hele dag in het zonnetje een boek te lezen. Het liefst reis ik de hele wereld over en zie ik de mooiste plekjes op de wereld. Ik zoek graag de grenzen op en ik zet alles op alles om iets tot een succes te maken.

“True love stories never have endings”

Ik ben een enthousiast, gedreven, eerlijk en vrolijk persoon. Deze eigenschappen zet ik graag in om er met elkaar voor te zorgen dat jullie stressvrij kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf. Jullie persoonlijkheid en wensen zijn voor mij de leidraad voor een onvergetelijke dag. Ik ben gek op plannen en organiseren. Daarbij komt mijn studie Facility Management goed van pas. Het is voor mij een must om alles zo perfect mogelijk naar jullie wensen en eisen te organiseren. Een tikje perfectionistisch ben ik dus wel ;).