Blog

De Bruidsmeisjes

De meeste mensen denken aan lieve, kleine kinderen in een schattig outfit als ze denken aan bruidskinderen. In Nederland wordt steeds vaker een ander fenomeen aangenomen, namelijk die vanuit Amerika.

Wedding weekend

Een Wedding Weekend is een steeds vaker voorkomend fenomeen. Je kan ervoor kiezen om dit in het buitenland te doen maar dit kan natuurlijk ook gewoon in Nederland. Een lange bruiloft betekent dubbel zoveel feest en liefde.

Waarom een Weddingplanner?

Laten we allereerst beginnen met het feit dat een Weddingplanner jullie enorm veel tijd gaat besparen. Nu ik zelf Weddingplanner ben weet ik één ding zeker en dat is dat ik later niet mijn eigen bruiloft ga plannen.

Een Budget Bruiloft

Een bruiloft kan enorm veel geld kosten. Gemiddeld geven we in Nederland 20000 à 30000 euro uit aan een bruiloft. Niet iedereen heeft dit zomaar op zijn/haar spaarrekening staan. Een bruiloft voor minder geld hoeft echt niet gelijk te betekenen dat het een saaie bruiloft is, 

Vinden van een trouwambtenaar

Een trouwambtenaar is vaak niet het eerste waar mensen aan denken bij het organiseren van een bruiloft. Toch is het wel een essentieel onderdeel van je ceremonie want zonder trouwambtenaar geen ceremonie.

De perfecte trouwgeloftes

Voor de ene misschien het bijzonderste/ persoonlijkste moment van de dag voor de andere een ongemakkelijk moment: de trouwgeloftes. Het schrijven van trouwgeloftes kan nog best moeilijk zijn. Hoe maak je het persoonlijk? Welke opbouw moet je gebruiken?

Redenen om te trouwen in het buitenland

Elke meisje droomt hier wel eens van. Blauwe lucht, gegarandeerd zon, bij het strand en in de avond urenlang buiten tafelen en feesten. Een heel weekend de liefde vieren op een prachtige bestemming. Een onvergetelijke ervaring voor zowel jullie als voor de gasten.

De 5 mooiste kastelen

Het is woensdag dus tijd voor een nieuwe blog! Deze keer ben ik voor jullie opzoek gegaan naar de 5 mooiste kastelen om te trouwen. Er zijn in Nederland ongeveer 700 kastelen, en ja ik dacht precies hetzelfde als jij nu waarschijnlijk denkt; ‘’huh zoveel?’’.

Say yes to the dress

Een trouwjurk uitkiezen past voor mij denk ik in het hokje ‘’het allerleukste wat je ooit in je leven gaat doen hokje’’. Toch kan en is het uitkiezen van de perfecte jurk soms best een opgave.

Van bruidsmeisje tot Weddingplanner

In maart 2007 toen ik 5 jaar oud was maakte ik de eerste bruiloft van mijn leven mee. En niet zomaar eentje; nee ik mocht samen met mijn twee nichtjes bruidsmeisje zijn op de bruiloft van mijn tante!